miércoles, 25 de marzo de 2009

Lecturas

L’Ajuntament de Gandia ha adjudicat ja la mitat de les 26 obres que el Govern d’Espanya financia a la ciutat amb 13,7 milions d’euros del Fons Espanyol per a la Inversió Local i que té la finalitat de generar activitat econòmica i crear llocs de treball, segons ha informat l’Alcalde, José Manuel Orengo. L’adjudicació dels primers 13 projectes suposen facilitar un lloc de treball estable –durant el temps que dure la construcció de cada una de les obres- a 165 persones. El Govern municipal estima que, en total, la creació d’ocupació del Plan Zapatero a Gandia se situarà entre 300 i 400 llocs de treball directes. Orengo ha acompanyat al Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Ricado Peralta, en una reunió amb empresaris i representants sindicals de Gandia i de la comarca:


El último libro de Adriana Serlik se titula "Haz de luz" y en él se recogen 36 relatos divididos en dos partes bien diferenciadas. La primera, ofrece historias muy breves llenas de ternura y humanidad, vivencias aparentemente sencillas que se convierten en un calidoscopio de sentimientos y contradicciones del ser humano. La segunda parte, titulada De la guerra y el dolor, es un homenaje a todas aquellas personas que han sufrido el horror y las consecuencias de la guerra. Su autora y el editor Agustín Sánchez nos hablaron del libro en los estudios de Punto Radio:
Descargar mp3


Con más de 40 expositores representando a un numeroso grupo de sectores relacionados con la administración local, Expo Ajuntament se presenta como el punto de encuentro entre gestores públicos, alcaldes y concejales, técnicos municipales, responsables de proyectos y empresas relacionadas con el sector con proveedores y colaboradores especializados en urbanismo y equipamiento de bienes y servicios para los ayuntamientos. Pere Cremades, responsable de Global Events, nos dio más detalles:


El Festival de Poesia d’Oliva arriba a la seua cinquena edició. Una de les propostes més interessants de la música dels darrers temps, Clara Andrés, encetarà l’espectacle. Ana Diz, Berta Piñán, Andreu Subirats i Begonya Mezquita són els poetes que participaran el divendres en este espectacle de la paraula al Teatre Olímpia d'Oliva. Per als més joves hi haurà dins la programació de la Poefesta d’esta edició l’espectacle "Els nens eutròfics". I enguany han preparat un acte d’alt voltatge el dia abans del Festival: el Tast de la Poefesta, una lectura de poemes i concert a càrrec d’alguns dels poetes del Festival i dos importants músics: Marina Rossell i Roger Mas. Àngels Gregori, la directora del Poefesta, ens ho va contar:
Descargar mp3

No hay comentarios: